Selecteer een pagina

We hebben het probleem allemaal wel eens meegemaakt, een parkeervak wat te klein lijkt voor uw voertuig terwijl het de enige plek is in de buurt. Dat kan best spannend inparkeren zijn, en u wil natuurlijk geen schade veroorzaken aan bijvoorbeeld uw of iemand anders zijn auto. Zo zijn er een aantal hulpmiddelen die uw zicht in de auto sterk kunnen verbeteren.

 

In een kleine parkeerplaats of straat kan het vaak best moeilijk zijn om te parkeren, met een achteruitrijcamera kunt u uw zicht verbeteren en daarmee eventuele schade voorkomen. Ook voorkomt een achteruitrijcamera in uw voertuig stilstand. Zo zorgt u voor een efficiënt en doorstromend verkeer. Op de weg bent u natuurlijk niet alleen verantwoordelijk voor uzelf maar ook voor andere bestuurders, met een achteruitrijcamera creëert u een veilige omgeving voor iedereen. Ook helpt de camera met het achteruit rijden uit bijvoorbeeld een geblokkeerde straat of afgesloten plek. Voor elk voertuig is er weer een ander geschikt systeem, daarom is het handig om u goed te verdiepen in wat u nodig heeft en eventueel hulp of advies te vragen aan een gespecialiseerde. Zij kunnen u het gepaste advies geven voor uw situatie en zo kunt u met de goede informatie de beste keuze maken voor uw voertuig.

 

Bij Van Zwitserland hebben we de beste achteruitrijcamera te koop voor u en uw voertuig. Sinds de oprichting in 2005 zijn wij gespecialiseerd in voertuig veiligheid en hebben wij een groot assortiment aan hulpmiddelen die het verkeer voor u en andere nog veiliger maakt. Zo bieden wij een groot aantal camerasystemen aan, zodat wij voor elk voertuig wel een geschikte toepassing hebben. We hebben een zeer professioneel team waarbij flexibiliteit een kernbegrip is. Zo snappen wij dat u een druk schema kan hebben, en daarom gaan wij altijd met de klant in gesprek over de tijd die het beste voor u uitkomt. Ons gespecialiseerde team van field engineers zorgt voor de beste inbouw voor uw voertuig zodat u zorgeloos en zo snel mogelijk weer onderweg kan. Zo plaatst ons team het camerasysteem razendsnel en daarbij is kwaliteit natuurlijk een vereiste.

 

Het kan zijn dat u hierna nog steeds met een aantal vragen zit, en daarom hebben wij onze medewerkers voor u klaarstaan om u zo goed mogelijk te ondersteunen in de juiste keuze voor uw voertuig. Op onze website vind u hoe u gemakkelijk contact met ons kunt opnemen en onze medewerkers persoonlijk te woord kunt staan.