Selecteer een pagina

In deze tijd van internetborden en enquêtes zijn meer autobedrijven bezorgd over klanttevredenheid dan ooit tevoren. Verkopers met een hoge tevredenheidsscore kunnen hogere bonussen en andere incentives krijgen. Dealers kunnen zelfs een speciale ranglijst bij de fabrikant verdienen.

Wanneer u op zoek bent naar autodealers om van te kopen of voor private lease, begin dan met praten met vrienden en familie. Zij zullen degenen zijn die de meest eerlijke mening geven over hun laatste auto-aankoopervaring. Ze zullen hun geliefden willen sturen naar iemand die ze niet uit hun geld probeert te halen of ze opzettelijk een slechte auto wil verkopen.

Stel tijdens het praten met vrienden en familie gedetailleerde vragen om te begrijpen of het al dan niet de schuld van een dealer was als er iets misging. Soms geeft de persoon de dealer de schuld in plaats van zichzelf in geval van een slechte deal. Het is belangrijk om alle details te kennen voordat u een beslissing neemt.

Het kan geen kwaad om online te winkelen, althans om een ​​idee te krijgen van wat er beschikbaar is. Autokopers die met de beschikbare informatie naar een dealer gaan, merken mogelijk dat er minder tijd wordt besteed aan onderhandelen en dat de algehele ervaring veel beter is. Neem terwijl u online bent de tijd om enkele van de verkopersrecensies te bekijken om te zien hoe de koopervaring van anderen is verlopen. Daarbij kun je vast een mooie automat uitzoeken!

Het is belangrijk om rond te shoppen bij het zoeken naar een auto. Dealers kunnen op de prijs variëren met honderden, zo niet duizenden dollars. Sommige showrooms hebben een grotere variëteit en kunnen de klant mogelijk een voertuig in een andere kleur of zelfs een lagere kilometerstand bezorgen.

Hoewel het verleidelijk is om dicht bij huis te blijven om een ​​voertuig te vinden, is het misschien een goed idee om de zoektocht verder van huis te verbreden. Als u verder begint, krijgt de koper een beter idee van wat sommige verkopers om dezelfde auto vragen. Private lease