Selecteer een pagina

Internet-autodealers weten dat het online zoeken naar een auto of bestelwagen, het vinden ervan en het kopen van uw droomvoertuig slechts de eerste stap voor hen is als het gaat om het opbouwen van een langdurige relatie met u, waardoor u terugkeert wanneer het tijd is om te upgraden opnieuw. Deze bedrijven zijn zich er terdege van bewust dat de onderhoudsopties en beschikbaarheid die bij uw nieuwe aankoop horen, voor veel klanten net zo belangrijk zijn, zo niet meer. Om deze reden hebben dealers een aantal interessante en nuttige programma’s ontwikkeld die u wellicht nuttig vindt nadat u uw nieuwe auto in bezit heeft genomen.

Uiteraard worden alle voertuigen die via autodealers worden verkocht geleverd met garanties die worden nagekomen. Maar wat is het eerste dat u moet doen als u een probleem met uw auto ontdekt? U wilt contact opnemen met de dichtstbijzijnde plaats waar het kan worden onderhouden. Een van de handige internetfuncties die aan klanten wordt aangeboden, is de mogelijkheid om uw afspraak direct online te boeken. Dit is vooral handig als u alleen routinematig onderhoud aanvraagt. Nu kunt u de tijd accepteren die het beste bij uw schema past. Online inchecken houdt u ook op de hoogte van nieuwe promoties die voortdurend worden aangeboden, en sommige hiervan zijn echte geldbespaarders.

Een andere leuke functie die autodealers hun klanten bieden, is een plan dat is ontworpen voor ‘gemoedsrust autorijden’. Tegen een kleine vergoeding kunt u 12 maanden pechverhelping kopen, inclusief starthulp. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over wat u moet doen als uw auto het laat afweten op de snelweg, vooral als uw vrouw of dochter de auto gebruikt. En hoe zit het met die zeldzame gevallen waarin het tijd is om te vertrekken en de auto niet omslaat? Dit plan dekt die noodsituaties met gekwalificeerde technici om u weer op reis te helpen. zo spoedig mogelijk.

Door het uitgebreide netwerk van betrokken dealers zijn deze bedrijven in staat om onderdelen voor alle automodellen te bestellen en te kopen en ervoor te zorgen dat ze online verkopen. Met elke maand meer dan 1000 nieuwe voertuigen aan de lijsten toegevoegd, vertegenwoordigt dit een enorme marktomzet. Zo’n grote voorraad zorgt voor veel aankopen en de besparingen die voortvloeien uit het bestellen van grote hoeveelheden worden aan u doorberekend wanneer u onderdelen of accessoires voor uw voertuig bestelt.